Fenyőtoboz Liquid

5 990 Ft

Fenyőtoboz Liquid – 250 ml

Fedezd fel a Fenyőtoboz Liquid erejét – az életforrásod a természetből! 250 ml tiszta erdei fenyőtoboz kivonat, méhpempő, propolisz, panax ginseng és D3-vitamin tökéletes harmóniájával.

Varázsolj élettel telit energiát mindennapjaidba és támogasd tested optimális működését. A Fenyőtoboz Liquid a természet erejével táplál, hogy te minden kihívást könnyedén legyőzz!

Vedd kézbe az irányítást és rendeld meg most – lépj be az egészséges élet új dimenziójába!

Ezen a héten 13 ügyfél vásárolta meg


Kiszerelés: 250 ml
Adagolás: Napi 5-10 ml, vízben, üdítőben, teában elkeverve.
Gyermkek: 6 éves kortól fogyaszthatják, napi 5 ml-t.
Összetevők: tisztított víz, alma, málna, bodza, narancs kivonat, szukróz, propolisz kivonat, L-aszkorbinsav, növényi glicerin, gyömbér kivonat, Panax ginseng kivonat, méhpempő, Erdei fenyő kivonat, kálium szorbát, nátrium benzoát, guargumi, vitamin D3

Összetevők:
Fenyőtoboz kivonat: 

 1. Antioxidáns védelem: A fenyőtobozokban található antioxidánsok segíthetnek a sejtek védelmében a szabad gyökök okozta károsodástól.
 2. Gyulladáscsökkentő tulajdonságok: A kivonat gyulladáscsökkentő hatású lehet, ami segíthet az ízületek és szövetek egészségének fenntartásában.
 3. Immunrendszer támogatás: A fenyőtoboz kivonatoknak immunerősítő tulajdonságai is lehetnek, segítve a szervezetet a betegségek elleni védekezésben.
 4. Energia és vitalitás: Néhány kutatás azt sugallja, hogy a fenyőtobozok hasznosak lehetnek az energiaszint növelésében és a vitalitás fokozásában.

Forrás: Preedy, V. R. (2016). Pine Nut Oil: Chemical Characteristics, Uses, and Nutritional Value. In Nuts and Seeds in Health and Disease Prevention (pp. 709-718). Academic Press.

Panax Ginseng kivonat: A Panax ginseng, más néven koreai ginzeng, egy gyógynövény, amely hosszú ideig használatos a hagyományos kelet-ázsiai gyógyászatban. A növény gyökeréből készült kivonatokat gyakran használják táplálék-kiegészítőként a teljesítmény javítása és a stressz elleni küzdelem érdekében. Az alábbiakban összefoglalom néhány lehetséges hatását, azonban fontos megjegyezni, hogy a kutatások eredményei változhatnak, és mindig érdemes egyeztetni az egészségügyi szakemberrel a használat előtt.

 1. Energia és Vitalitás: A Panax ginsenget hagyományosan használják az energiaszint növelésére és a vitalitás fokozására.
 2. Immunrendszer Támogatás: Néhány kutatás azt sugallja, hogy a Panax ginseng immunerősítő hatásokkal rendelkezhet.
 3. Stressz és Fáradtság Csökkentése: Vannak tanulmányok, amelyek azt javasolják, hogy a ginseng segíthet a stressz és a fáradtság csökkentésében.
 4. Kognitív Funkciók Javítása: Néhány kutatás azt sugallja, hogy a Panax ginseng javíthatja a kognitív funkciókat és támogathatja az agy teljesítményét.
 5. Vérnyomás Szabályozása: Egyes tanulmányok azt mutatják, hogy a ginseng pozitív hatással lehet a vérnyomásra.

Forrás: Oliynyk, S., & Oh, S. (2013). Effects of Panax ginseng on quality of life. Journal of Ginseng Research, 37(2), 144-149.

Propolisz: A propolisz egy méhek által készített gyanta- és viaszkeverék, amit a méhek a kaptárjukban alkalmaznak. Az emberek évszázadok óta használják a propoliszt különböző egészségügyi célokra. Az alábbiakban összefoglalom néhány potenciális hatását, de fontos megjegyezni, hogy a kutatások és az információk területe folyamatosan változik, és mindig ajánlott szakemberrel konzultálni a konkrét egészségügyi szükségletekkel kapcsolatban.

 1. Immunrendszer támogatása: A propolisz immunerősítő hatásokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek a szervezet védekező rendszerének erősítésében.
 2. Gyulladáscsökkentő tulajdonságok: A propolisz gyulladáscsökkentő hatásokkal bírhat, amelyek segíthetnek a gyulladásos folyamatok csökkentésében.
 3. Antioxidáns védelem: Az antioxidánsokban gazdag propolisz segíthet a sejtek védelmében a szabad gyökök káros hatásaival szemben.
 4. Fertőzésgátló hatás: A propolisznak antimikrobiális tulajdonságai vannak, ami azt jelenti, hogy segíthet a kórokozók elleni harcban.
 5. Sebgyógyítás: A propolisz sebgyógyító tulajdonságokkal rendelkezhet, és segíthet a sebgyógyulás folyamatának elősegítésében.

Gyömbér kivonat: A gyömbér (Zingiber officinale) egy gyógynövény, amely hagyományosan számos egészségügyi probléma kezelésére használatos. A gyömbér kivonatnak számos potenciális egészségügyi előnye lehet, bár a kutatások folyamatosak, és a hatások egyéni változhatnak. Az alábbiakban összefoglalom néhány lehetséges hatását, forrással együtt:

 1. Gyulladáscsökkentő hatás: A gyömbér gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, ami segíthet az ízületi fájdalom és gyulladás enyhítésében. (Forrás: Grzanna, R., Lindmark, L., & Frondoza, C. G. (2005). Ginger—An Herbal Medicinal Product with Broad Anti-Inflammatory Actions. Journal of Medicinal Food, 8(2), 125–132.)
 2. Hányinger és hányás csökkentése: A gyömbér hasznos lehet a hányinger és hányás enyhítésében, különösen terhesség, kemoterápia vagy műtét utáni esetekben. (Forrás: Ernst, E., & Pittler, M. H. (2000). Efficacy of ginger for nausea and vomiting: a systematic review of randomized clinical trials. British Journal of Anaesthesia, 84(3), 367–371.)
 3. Emésztési problémák enyhítése: A gyömbér hagyományosan használatos emésztési problémák, például gyomorégés és puffadás enyhítésére.
 4. Immunrendszer támogatása: A gyömbér immunerősítő hatásokkal rendelkezhet, amelyek segíthetnek a szervezet védekező rendszerének erősítésében.
 5. Fájdalomcsillapítás: A gyömbér fájdalomcsillapító hatásokkal rendelkezhet, és segíthet az általános fájdalom enyhítésében. (Forrás: Terry, R., Posadzki, P., Watson, L. K., Ernst, E. (2011). The use of ginger (Zingiber officinale) for the treatment of pain: A systematic review of clinical trials. Pain Medicine, 12(12), 1808–1818.)

Méhpempő: A méhpempő egy olyan méhészeti termék, amelyet a méhek kifejezetten a méhkirálynő táplálására állítanak elő. Tartalmaz fehérjéket, vitaminokat, ásványi anyagokat, lipideket és egyéb bioaktív vegyületeket. A méhpempőnek számos potenciális egészségügyi előnye lehet, de fontos megjegyezni, hogy a kutatások területe folyamatosan változik, és a hatások egyéni változhatnak. Az alábbiakban összefoglalom néhány lehetséges hatását, forrással együtt:

 1. Immunrendszer támogatása: A méhpempő immunmoduláló hatásokkal rendelkezhet, és segíthet a szervezet védekező rendszerének erősítésében
 2. Gyulladáscsökkentő hatás: A méhpempő gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezhet, és segíthet az ízületi gyulladás és más gyulladásos állapotok enyhítésében.
 3. Antioxidáns védelem: Az antioxidánsokban gazdag méhpempő segíthet a sejtek védelmében a szabad gyökök káros hatásaival szemben.
 4. Energianövelés: A méhpempő stimulálhatja az energiaszintet, és segíthet a fáradtság és kimerültség elleni küzdelemben.
 5. Szöveti regeneráció: Néhány kutatás azt sugallja, hogy a méhpempő támogathatja a sejtek regenerációját és a szöveti gyógyulást.

Forrás: Pasupuleti, V. R., Sammugam, L., Ramesh, N., & Gan, S. H. (2017). Honey, propolis, and royal jelly: A comprehensive review of their biological actions and health benefits. Oxidative Medicine and Cellular Longevity, 2017, 1259510.

D3 vitamin: A D-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, amely különösen fontos a kalcium és a foszfor megfelelő felszívódásához és a csontok, fogak egészségéhez. A D3-vitamin (kolekalciferol) egyike a két fő formának, amelyet a szervezet előállíthat, különösen a napfény expozíció révén. Az alábbiakban összefoglalom néhány lehetséges hatását, forrással együtt:

 1. Csont- és fogegészség: A D-vitamin szükséges a kalcium és foszfor megfelelő felszívódásához, és ezáltal hozzájárul a csontok és fogak egészségéhez. Hiánya csontritkuláshoz és fogproblémákhoz vezethet. (Forrás: Holick, M. F. (2007). Vitamin D deficiency. New England Journal of Medicine, 357(3), 266–281.)
 2. Immunrendszer támogatása: A D-vitamin szerepet játszik az immunrendszer megfelelő működésében, és hiánya kapcsolatba hozható a fertőzések és autoimmun betegségek kockázatának növekedésével. (Forrás: Aranow, C. (2011). Vitamin D and the immune system. Journal of Investigative Medicine, 59(6), 881–886.)
 3. Gyulladáscsökkentő hatás: A D-vitamin gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezhet, és szerepet játszhat a krónikus gyulladásos állapotok kezelésében. (Forrás: Gombart, A. F., Pierre, A., & Maggini, S. (2020). A review of micronutrients and the immune system–working in harmony to reduce the risk of infection. Nutrients, 12(1), 236.)
 4. Mentális egészség: Néhány kutatás azt sugallja, hogy a D-vitamin szint kapcsolatban lehet a mentális egészséggel, és hiánya szerepet játszhat a depresszió kialakulásában. (Forrás: Anglin, R. E., Samaan, Z., Walter, S. D., & McDonald, S. D. (2013). Vitamin D deficiency and depression in adults: systematic review and meta-analysis. The British Journal of Psychiatry, 202(2), 100–107.)

L-aszkorbinsav:
Az L-aszkorbinsav, ismertebb nevén C-vitamin, egy vízoldható vitamin, amely számos biológiai funkciót tölt be a szervezetben. Az alábbiakban összefoglalom néhány lehetséges hatását, forrással együtt:

 1. Antioxidáns védelem: A C-vitamin erős antioxidáns, ami azt jelenti, hogy segít a szervezetet védeni a szabad gyökök okozta károsodástól. A szabad gyökök hozzájárulhatnak az öregedéshez és számos betegség kialakulásához. (Forrás: Carr, A. C., & Maggini, S. (2017). Vitamin C and immune function. Nutrients, 9(11), 1211.)
 2. Immunrendszer támogatása: A C-vitamin fontos szerepet játszik az immunrendszer megfelelő működésében, és hozzájárulhat a fertőzések elleni védelemhez. (Forrás: Hemilä, H., & Chalker, E. (2013). Vitamin C for preventing and treating the common cold. Cochrane Database of Systematic Reviews, 2013(1), CD000980.)
 3. Kollagénképződés: A C-vitamin elengedhetetlen a kollagén, egy fontos fehérje, képződéséhez, amely a bőr, az inak, az ízületek és más szövetek szilárdságáért és rugalmasságáért felelős. (Forrás: Padayatty, S. J., & Levine, M. (2016). Vitamin C: the known and the unknown and Goldilocks. Oral Diseases, 22(6), 463–493.)
 4. Vas felszívódásának növelése: A C-vitamin segíthet a nem-heme vas felszívódásának növelésében, amely fontos a vashiányos vérszegénység megelőzésében. (Forrás: Hurrell, R., & Egli, I. (2010). Iron bioavailability and dietary reference values. The American Journal of Clinical Nutrition, 91(5), 1461S–1467S.)
 5. Szem egészsége: Néhány kutatás azt sugallja, hogy a C-vitamin hozzájárulhat a szem egészségéhez és a látás védelméhez az öregedéssel összefüggő betegségek, például a szürke hályog kialakulása ellen. (Forrás: Taylor, A., Jacques, P. F., Nowell, T., Perrone, G., Blumberg, J., & Handelman, G. (1995). Vitamin C in human and guinea pig aqueous, lens and plasma in relation to intake. Current Eye Research, 14(3), 231–240.)

Fontos megjegyezni, hogy a C-vitamin vízoldható, tehát a szervezet nem tárolja hosszú távon, és rendszeres bevitele szükséges. Túlzott mennyiségű C-vitamin is okozhat gasztrointesztinális problémákat. Mindig ajánlott egyeztetni egy egészségügyi szakemberrel, különösen, ha valaki kiegészítőket tervez szedni.

Shopping Cart
Fenyőtoboz Liquid
5 990 Ft
Scroll to Top